Varmesystemer

Et effektivt varmesystem gavner både trivsel og pengepung.

Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det kan du både mærke på temperaturen og aflæse på varmeregningen – et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift.

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer.

Her på siden kan du læse mere om vores produkter og service. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd, vejledning og favorable tilbud.

Varmeberegning

Vi hjælper dig med at holde styr på varmeregnskabet.

En god og sund økonomi starter altid med god planlægning. For at beregne dit varmeforbrug er der mange faktorer, som gør sig gældende.

F.eks. hvor stort dit hus er, hvor mange I bor sammen, hvilke varmekilder du bruger (radiator eller gulvvarme), hvor stort dit varmetab er, antal vinduer m.m.

Alle disse oplysninger bruger vi til at lave et overslag over dit forbrug, så du bevarer overblikket.

Ring til os for at få et godt tilbud.

Industri & Erhverv

Alt fra mindre værksteder til store industrielle virksomheder har brug for større gaskedler, ventilationsanlæg, pumper m.m. Til det er der brug for effektive, stabile og driftsøkonomiske enheder, der sørger for at virksomheden får den kapacitet og kraft der skal til for at fungere optimalt.

Ventilation & Klima

Et godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed.

Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften.

Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer. Til skade for helbredet og boligen.

Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft.